Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3: Τρίποντο με υπογραφή... Ελ Αραμπί για τους «ερυθρόλευκους»των δέκα παικτών [βίντεο]

Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3: Τρίποντο με υπογραφή... Ελ Αραμπί για τους «ερυθρόλευκους»των δέκα παικτών [βίντεο]

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-2 της Κηφισιάς στην Καισαριανή, για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με το φοβερό γκολ του Μασούρα στο 11' και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναβάρο στο 39', πριν η αποβολή του Ρέτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 44' αλλάξει τις ισορροπίες.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Μιλίσεβιτς έκανε το 1-2 με μακρινό σουτ, ενώ ο Οζέγκοβιτς με πέναλτι στο 64' έφερε το ματς στα ίσια.

Τη λύση στην ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε ο Ελ Αραμπί, ο οποίος με κεφαλιά στο 85' «χάρισε» τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Για την Κηφισιά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Μπαρμπόσα στο 93'.

Η εικόνα του αγώνα

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο ματς έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το καταπληκτικό αριστερό σουτ του Γιώργου Μασούρα, μετά την πάσα που δέχτηκε από τον Καρβάλιο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν΄ αντιδράσουν στη συνέχεια και στο 27΄ «άγγιξαν» την ισοφάριση με τον Μπιανκόν να προλαβαίνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να βάλει την προβολή στο πλασέ του Ματέους Σάντος από το ύψος του πέναλτι, στην κορυφαία ευκαιρία της Κηφισιάς στο πρώτο 45λεπτο.

Σ΄ ένα σημείο που οι παίκτες του Νίλσεν έδειχναν να έχουν ισορροπήσει το ματς, ήρθε το 2-0 για τον Ολυμπιακό με το πέναλτι του Ναβάρο στο 39΄. Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος υπέδειξε την παράβαση μετά το χέρι του Σάντος σε κεφαλιά του Καρβάλιο, φάση που εξετάστηκε κι επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

Ο 25χρονος Ισπανός φορ πέτυχε το πρώτο του γκολ από την ημέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών, δίνοντας σημαντικό αβαντάζ νίκης στην ομάδα του Καρβαλιάλ.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν άρδην στο φινάλε του πρώτου μέρους. Αρχικά με την αποβολή του Παναγιώτη Ρέτσου (χάνει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 44΄ (εννέα λεπτά νωρίτερα είχε αντικρίσει την πρώτη) και στη συνέχεια με το γκολ της Κηφισιάς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Μιλίσεβιτς αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ «καρφώνοντας» τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τζολάκη και δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Με γκολ για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο, αλλά το 3-1 δεν έγινε ποτέ, καθώς μετά την εξέταση της φάσης από το VAR η μπάλα μετά την κεφαλιά του Ροντινέι βρήκε πρώτα στο χέρι του Γιώργου Μασούρα και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Κρίστινσον.

Το ματς «πήρε φωτιά» στο 64΄. Από φάουλ του Μπιφουμά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπιανκόν και ο Μανούχος, με τη συνδρομή και του VAR, υπέδειξε το πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς. Ο Οζέγκοβιτς στο 65΄ «έγραψε» το 2-2 κι όλα ξεκίνησαν… από το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός στο 70΄ πέτυχε ξανά γκολ, αυτήν την φορά με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί, αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν το προβάδισμα καθώς μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι ο Μαροκινός φορ ήταν εκτεθειμένος.

Τελικά στο 85΄ ο Ελ Αραμπί, μετά από σέντρα ακριβείας του Ζέλσον Μαρτίνς, με καρφωτή κεφαλιά χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 3-2.

Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Γιάννης Μασούρας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο (90΄+7 Νίνης), Βαφέας, Ίλιεφ (65΄ Κλωναρίδης), Πέιος, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84΄ Ζέλσον Μαρτίνς), Καμαρά (84΄ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (89΄ Ορτέγκα), Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε (46΄ Ντόη), Ναβάρο (65΄ Ελ Αραμπί)

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ