Κορωνοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο: Πιθανή αναβολή έως 2 χρόνια, αν δεν γίνουν το καλοκαίρι

Κορωνοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο: Πιθανή αναβολή έως 2 χρόνια, αν δεν γίνουν το καλοκαίρι

Μία καθυστέρηση ενός ή δύο ετών θα ήταν «η πιο εφικτή» επιλογή αν αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο δήλωσε μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της οργανωτικής επιτροπής στο Reuters, με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, ο Haruyuki Takahashi, ένα από τα 25 μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» δήλωσε: «Πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για οποιαδήποτε πιθανότητα. Εάν τα παιχνίδια δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, μια καθυστέρηση ενός ή δύο ετών θα ήταν το πιο εφικτό».

«Θα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για αυτό σοβαρά από τον Απρίλιο. Δεν νομίζω ότι οι Αγώνες θα μπορούσαν να ακυρωθούν, θα ήταν μία καθυστέρηση», δήλωσε στη Wall Street Journal

«Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα αντιμετώπιζε προβλήματα εάν υπάρξει ακύρωση. Μόνο τα αμερικανικά τηλεοπτικά δικαιώματα τους παρέχουν ένα τεράστιο ποσό», τόνισε ενώ εξήγησε ότι δεν πιστεύει ότι μια διεξαγωγή Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς κοινό είναι ρεαλιστική επιλογή λόγω του ποσού των χρημάτων που θα χαθούν από εισιτήρια και άλλες πωλήσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS