Δεύτερος ο Μάρας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες

maras740

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βλάσσης Μάρας στους τελικούς του μονόζυγου στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού. Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,366 β., μένοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου πίσω από τον «αιώνιο» αντίπαλο του Φαμπιάν Χαμπίχεν από την Γερμανία, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 15,533. Το χάλκινο πήρε ο Νικίτα Ιγκνάτιεφ, με 15,166.

"Οταν πήγα να αγωνιστώ, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός, σιγοτραγουδούσα τον εθνικό μας ύμνο. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου που δίνει ένα δύσκολο αγώνα και συμμετέχουμε και εμείς όσο μπορούμε, προσπαθώντας να την προβάλουμε μέσα από αυτές τις επιτυχίες.
Απλά αυτό που δείξαμε με τον Γερμανό Φάμπιαν, είναι ότι η αντιπαλότητά μας διαρκεί ελάχιστα όσο κρατάει ο αγώνας και μετά μέσα από τη φιλία προσπαθούμε να λύσουμε όποια διαφορά έχουμε. Δεν μας χωρίζει κάτι παρά ένας έντιμος αγώνας, μέσα στον οποίο λογικά εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν φίλοι", δήλωσε ο Μάρας λίγο μετά τη σημαντική επιτυχία του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ