Μέσι: Ο Αργεντίνος επέστρεψε και η Ίντερ Μαϊάμι ξεκίνησε το MLS με νίκη

Μέσι: Ο Αργεντίνος επέστρεψε και η Ίντερ Μαϊάμι ξεκίνησε το MLS με νίκη

Επιστροφή στη δράση για τον Λιονέλ Μέσι. Έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες μετά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ επέστρεψε στα αγαπημένα του λημέρια και οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη με 2-0 επί της Σολτ Λέικ στην πρεμιέρα του MLS.

Ο «pulga» δεν σκόραρε ωστόσο η συνολική του παρουσία ήταν κομβική για να φτάσει στη νίκη η Ίντερ Μαϊάμι. Μαζί του ήταν φυσικά και το... παρεάκι από τη Βαρκελώνη καθώς στο αρχικό σχήμα του Τάτα Μαρτίνο βρέθηκαν επίσης οι Σουάρες, Μπουσκέτς και Άλμπα.

Ο Μέσι ήταν αυτός που «έφτιαξε» το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο 38ο λεπτό με τον Τέιλορ να γράφει το 1-0. Το 2-0 το πέτυχε ο Γκόμες μετά από πάσα του Λουίς Σουάρες στο 83ο λεπτό, με την ομάδα από την Καλιφόρνια να ξεκινάει με το δεξί τη σεζόν στο MLS.

Μάλιστα με τη νίκη αυτή η Ίντερ Μαϊάμι έβαλε τέλος στο σερί των αήττητων πρεμιέρων που είχε η Σολτ Λέικ η οποία δεν είχε ηττηθεί σε καμία από τις προηγούμενες 14 πρεμιέρες της στο MLS.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ