Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: «Τελικός» για την Ελλάδα το μεσημέρι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: «Τελικός» για την Ελλάδα το μεσημέρι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει τον πρώτο της «τελικό» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (15:00) και αυτό σε περίπτωση ήττας χάνει την επόμενη φάση των «16».

Μετά την απρόσμενη ήττα από την Βραζιλία, η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Νέα Ζηλανδία σε ένα «do or die» ματς για την πρόκριση.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου έχει μάθει από τα λάθη της στο ματς με τους Βραζιλιάνους και θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νίκη-πρόκριση, που θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει ακόμα στη διάκριση.

Εξάλλου τα πάντα είναι ακόμα στο χέρι των διεθνών μας, καθώς με 3/3 στα επόμενα ματς θα βρεθούν στους «8» ό,τι και να συμβεί στα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η Ελλάδα είναι το φαβορί του παιχνιδιού, ωστόσο, οφείλει να το δείξει αυτό και μέσα στο παρκέ κόντρα στη μαχητική Νέα Ζηλανδία, η οποία παίζει επίσης έναν «τελικό» και με νίκη είναι αυτή που στέλνει στο καναβάτσο την Εθνική μας και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10.30: Καναδάς-Σενεγάλη, ΕΡΤ Play1
11.00: Βραζιλία-Μαυροβούνιο, ΕΡΤ Sports
11.30: Τουρκία-Τσεχία, ΕΡΤ 2
11.30: Γερμανία-Ιορδανία, ΕΡΤ Play2
14.30: Λιθουανία-Αυστραλία, ΕΡΤ 3
15.00: Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία, ΕΡΤ Sports
15.30: ΗΠΑ-Ιαπωνία, ΕΡΤ 2
15.30: Δομινικανή Δημοκρατία-Γαλλία, ΕΡΤ Play1

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ