NBA: Το Λος Άντζελες ανήκει στους Λέικερς - Μεγάλα διπλά για Ράπτορς και Γκρίζλις

NBA: Το Λος Άντζελες ανήκει στους Λέικερς - Μεγάλα διπλά για Ράπτορς και Γκρίζλις

Το μενού του NBA περιείχε σπουδαία παιχνίδια με τις παρατάσεις αλλά και τα μεγάλα "διπλά" να δεσπόζουν στο τέλος της ημέρας.

"Κουμάντο" στο NBA και το Λος Άντζελες κάνουν οι Λέικερς

Επιστροφή στις νίκες για τους Λέικερς την κατάλληλη στιγμή, κερδίζοντας στο ντέρμπι του Λος Άντζελες τους Κλίπερς με 106-103. Οι "Λιμνάνθρωποι" μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κέρδισαν ξανά με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι πληθωρικός με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Άντονι Ντέιβις με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Ίβιτσα Ζούμπατς με εντυπωσιακό double double με 22 πόντους και 19(!) ριμπάουντ.

Μεγάλη νίκη των Ράπτορς στην έδρα των Γουόριορς

Σπουδαίο "διπλό" στο Σαν Φρανσίσκο για τους Τορόντο Ράπτορς που επικράτησαν με 118-133 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Κορυφαίος για τους ανεβασμένους φιλοξενούμενους ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 37 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Καναδό φόργουορντ να είναι μία εβδομάδα μόλις στην ομάδα μετά την ανταλλαγή του από τους Νικς. Από τους γηπεδούχους, μοναδικοι διασωθέντες ήταν οι Κλέι Τόμπσον και Μόουσες Μούντι με 25 και 21 πόντους αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιου είναι πως ο Στεφ Κάρι για δεύτερο αγώνα φέτος δεν πέτυχε τρίποντο έχοντας 0/9 μένοντας στους εννέα μόλις πόντους.

Κέρδισαν τους Σανς χωρίς τον Μοράντ οι Γκρίζλις

Μιλώντας για μεγάλα "διπλά" δεν γινόταν να μην αναφερθεί η μεγάλη νίκη των Μέμφις Γκρίζλις στην έδρα των Φοίνιξ Σανς. Οι φιλοξενούμενοι παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον σταρ τους, τον Τζα Μοράντ, κατάφεραν να επικρατήσουν με 115-121 συνεχίζοντας την αντεπίθεση τους. Κορυφαίος για τους νικητές ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ που πέτυχε double double με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους που έκαναν ξανά ένα βήμα πίσω ξεχώρισαν οι Κέβιν Ντουράντ και Γιουσούφ Νούρκιτς με αμφότερους να πετυχαίνουν double double.

Νίκησαν στην παράταση Μάτζικ και Μπλέιζερς

Μεγάλες νίκες στην παράταση πέτυχαν οι Ορλάντο Μάτζικ και οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς των Ατλάντα Χοκς και Μπρούκλιν Νετς αντίστοιχα. Οι "μάγοι" έχοντας τον Πάολο Μπανκέρο ξανά κορυφαίο έκαμψαν την αντίσταση των "Γερακιών" και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της Ανατολής. Το Πόρτλαντ με κορυφαίο τον Ανφέρνι Σίμονς έκανε την έκπληξη στην έδρα του Μπρούκλιν και έφτασε τις 10 νίκες σε 35 παιχνίδια του στο NBA.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Καβαλίερς - Σπερς 117-115
Νετς - Μπλέιζερς 127-134
Μάτζικ - Χοκς 117-110
Κινγκς - Πέλικανς 100-133
Μάβερικς - Τίμπεργουλβς 115-108
Νάγκετς - Πίστονς 131-114
Σανς - Γκρίζλις 115-121
Γουόριορς - Ράπτορς 118-133
Λέικερς - Κλίπερς 106-103

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ