Η πρώτη απώλεια στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου -Νεκρός ο Carles Falcon

Η πρώτη απώλεια στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου -Νεκρός ο Carles Falcon

Δυστυχώς στο φετινό Rally Dakar μεγάλωσε η μαύρη λίστα με τις ανθρώπινες απώλειες, καθώς έχασε τη ζωή του ο αναβάτης Carles Falcon.

O Ισπανός έγινε ο 33ος αγωνιζόμενος σε αυτή τη μεγάλη και επικίνδυνη δοκιμασία που φέτος διεξάγεται για 46η φορά, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αναβάτης της TwinTrail Racing είχε πτώση στις 7 Ιανουαρίου, δηλαδή στη δεύτερη ειδική διαδρομή του Dakar, καθοδόν για το Al Duwadimi. Τα σωστικά συνεργεία βρέθηκαν κοντά του μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και παρότι δεν είχε σφυγμό, κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Al Duwadimi κι από εκεί σε εκείνο της Riyadh από διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς. Η νευρολογική βλάβη που είχε προκληθεί από την καρδιαγγειακή ανακοπή τη στιγμή του ατυχήματος θεωρήθηκε μη αναστρέψιμη.

Επίσης οι γιατροί τον είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα γιατί το κάταγμα του σπονδύλου C2 είχε προκαλέσει σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα. Από την πτώση είχε επίσης σπάσει την κλείδα του, τα πλευρά του και τον καρπό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ