Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του και η Αλ Νασρ αποκλείστηκε στα πέναλτι - Δείτε βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του και η Αλ Νασρ αποκλείστηκε στα πέναλτι - Δείτε βίντεο

Μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο παιχνίδι που είχε τα πάντα, η Αλ Αΐν πέρασε από την έδρα της Αλ Νασρ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με σκορ 3-1 στα πέναλτι.

Με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί με σκορ 1-0 υπέρ της πρώτης, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης με δύο τέρματα του Σοφιάν Ραχίμι λίγο πριν το πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα γκολ του Αμπντουλραμάν Γκαριίμπ στις καθυστερήσεις έδωσε νέο ενδιαφέρον και οδήγησε την Αλ Νασρ να πάρει όλα τα μέτρα του γηπέδου στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σαφώς ανώτερη μετά την επιστροφή της από τα αποδυτήρια και σχεδόν για όλο το δέυτερο 45λεπτο, κάτι στο οποίο σίγουρα βοήθησε και το γρήγορο αυτογκόλ του Καλίντ Εϊσά (51'). Λίγο αργότερα ο CR7 θα μπορούσε να έχει κάνει το 3-2 και να δώσει περισσότερο χρόνο στην ομάδα του για να πιέσει περισσότερο για ανατροπή, ωστόσο έχασε αυτό:

Για καλή του τύχη ο Άλεξ Τέγιες ήταν πιο εύστοχος περίπου ένα 20λεπτο αργότερα για να στείλει το ματς στην παράταση, όπου τον τελευταίο λόγο είχε ο Κριστιάνο για να πάρει... λίγο από το αίμα του πίσω, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετός για την πρόκριση.

Ο 38χρονος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που εκτέλεσε στο 118', ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί μια κόκκινη κάρτα και ένα ακόμη γκολ εις βάρος της ομάδας του το οποίο μέχρι εκείνο το σημείο θα έδινε πρόκριση στους ταξιδιώτες (3-3), αλλά και μία βουτιά του πρώην σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, η οποία «προκάλεσε» την άσπρη μεριά της εξέδρας που του... ανταπέδωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Τελικά η αγωνία χτύπησε κόκκινο, με την Αλ Αΐν να συνεχίζει στη διοργάνωση μετά το 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου μόνον ο Ρονάλντο ήταν εύστοχος για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μοιραίοι οι Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Άλεξ Τέγιες και Οτάβιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ