Ο ΠΑΟΚ λύγισε αφού τρόμαξε τον Άγιαξ

Ο ΠΑΟΚ λύγισε αφού τρόμαξε τον Άγιαξ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος, ολοκληρώνοντας με πρόκριση τη σπουδαία εμφάνισή του απέναντι στον Άγιαξ και στη ρεβάνς του Άμστερνταμ.


Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένος με 2-3 στο γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League (2-2 το πρώτο ματς στην Τούμπα) και θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 23ο λεπτό, όταν ο Μάτος έκανε τη σέντρα, ο Βέλτμαν απομάκρυνε, ο Μπίσεσβαρ «έπιασε» το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άγγλος διαιτητής, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα σφύριξε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ελ Καντουρί στον Νέρες, αλλά ο Πασχαλάκης νίκησε τον Τάντιτς από τα 11 βήματα, στο 32΄.

Στο 41ο λεπτό, σε χέρι του Μπίσεσβαρ στην περιοχή, καταλογίστηκε δεύτερο πέναλτι για τον Άγιαξ, με τον Τάντιντς να βρίσκει αυτή τη φορά στόχο και να κάνει το 1-1 στο 43΄.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με άστοχο σουτ από τον Ζίγιεχ, με τον ίδιο να σουτάρει εκ νέου στο 47ο λεπτό και να διώχνει σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Ενα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ σταμάτησε, με διπλή επέμβαση, προσπάθεια του Βέλτμαν.

Στο 54ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν όταν ο Μπίσεσβαρ «γύρισε» την μπάλα, ο Πέλκας, όμως, δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Άγιαξ πήρε προβάδισμα στο 79ο λεπτό, με κεφαλιά του Ταλιαφίκο, ενώ στο 84΄ καταλογίστηκε νέο πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ, με τον Τάντιτς να νικά για δεύτερη φορά τον Πασχαλάκη για το 3-1.

Ο «Δικέφαλος» πάντως δεν κατέθεσε... όπλα, κι αφού σημάδεψε το δοκάρι στο 90΄+3 με τον Άκπομ, μείωσε στο τελικό 2-3 ένα λεπτό αργότερα με τον Μπίσεσβαρ, αλλά δεν είχε άλλο χρόνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS