NBA: Ο Ραζόν Ρόντο, πρωταθλητής με Σέλτικς και Λέικερς, συνελήφθη για κατοχή όπλου και ναρκωτικών

NBA: Ο Ραζόν Ρόντο, πρωταθλητής με Σέλτικς και Λέικερς, συνελήφθη για κατοχή όπλου και ναρκωτικών

Ο πρώην πόιντ γκαρντ του NBA Ραζόν Ρόντο συνελήφθη το Σαββατοκύριακο για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, σύνεργα ναρκωτικών και μαριχουάνας, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός WDRB-TV, επικαλούμενος δικαστικά αρχεία και εκπρόσωπο της αστυνομίας της Πολιτείας της Ιντιάνα.

Τον 37χρονο Ρόντο, σταμάτησε αστυνόμος στην κομητεία Τζάκσον της Ιντιάνα το απόγευμα της Κυριακής λόγω τροχαίας παράβασης. Ωστόσο, ο αστυνομικός μύρισε μαριχουάνα στο αυτοκίνητο του πρώην ΝΒΑερ και κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε βρέθηκε ένα όπλο και σύνεργα ναρκωτικών. Ο Ρόντο μεταφέρθηκε σε μια φυλακή στην κομητεία Τζάκσον, όπου κατέθεσε εγγύηση. 

Ο Ρόντο έπαιξε 16 σεζόν στο ΝΒΑ και είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ σε 957 αγώνες, ενώ ήταν τέσσερις φορές All-Star και δύο φορές πρωταθλητής NBA (μία με τους Σέλτικς και μία με τους Λέικερς).

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ