Ο Τσιτσιπάς (ξανα)νίκησε τον Τζόκοβιτς και παίζει στα ημιτελικά της Σαγκάης

Ο Τσιτσιπάς (ξανα)νίκησε τον Τζόκοβιτς και παίζει στα ημιτελικά της Σαγκάης

Εκπληκτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε με ανατροπή τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για δεύτερη φορά στην καριέρα του και προκρίθηκε στα ημιτετελικά του Shanghai Masters.


Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε το πρώτο σετ με 3-6 αλλά δεν λύγισε, αντίθετα επέστρεψε δριμύτερος και κατάκτησε τα επόμενα δύο με 7-5, 6-3, φτάνοντας σε μια τεράστια νίκη.


Ο 21χρονος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε με αυτή τη μεγάλη επιτυχία το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.


Αντίπαλός του στο δρόμο για τον τελικό θα είναι ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, που αποτελεί και «κακό δαίμονα» για τον Τσιτσιπά, αφού τον έχει νικήσει και τις τέσσερις φορές που συναντήθηκαν έως τώρα.


Στο χέρι του Έλληνα πρωταθλητή, πάντως, είναι να αποδείξει ένα από τα αξιώματα του αθλητισμού: πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε


Επίσης, με τους βαθμούς που πρόσθεσε στη συγκομιδή του από την πρόκριση στους ημιτελικούς, ο Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση στους τελικούς του Λονδίνου (ATP Finals).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ