Οριστική αναβολή στην Κομοτηνή

komotinivourkos

Οι προβλέψεις που γίνονταν από χθες επιβεβαιώθηκαν και ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένος για τις 19.30 στην Κομοτηνή αναβλήθηκε. Ο αγώνας δεν θα γίνει ούτε αύριο, όπως ανακοίνωσε αργότερα η Σούπερ Λίγκα. Η διαρκής βροχόπτωση στην πόλη έχει μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο και αφ' ενός δεν ήταν δυνατόν να κυλήσει η μπάλα αφ' ετέρου υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ο διαιτητής Δελφάκης επιθεώρησε τρεις φορές το γήπεδο, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, ανθρώπους των δύο ομάδων και τους αρχηγούς Μπαϊκαρά και Μανιάτη, διαπιστώνοντας ότι ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η πρώτη επιθέωρηση έγινε μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη, η δεύτερη μισή και η τρίτη ακριβώς την ώρα έναρξης, όταν και αποφασίστηκε η οριστική αναβολή. Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να ξαναβρεθούν στο γήπεδο αύριο την ίδια ώρα, η διοργανώτρια αρχή το απέκλεισε με ανακοίνωσή της και θα αναζητηθεί νέα ημερομηνία.

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα "Πανθρακικός - Ολυμπιακός" και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ