Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1 - 2: «Κέρβερος» Τσιντώτας και... πτήση πρόκρισης στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1 - 2: «Κέρβερος» Τσιντώτας και... πτήση πρόκρισης στη Λεωφόρο

Σε μπελάδες μπαίνει ο Παναθηναϊκός σε ό,τι αφορά την πρόκρισή του για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την ήττα 2-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς που ήταν 13 παιχνίδια αήττητη -και όχι εκείνη που συνετρίβη 5-0 από την ΑΕΚ εντός έδρας για τη 19η αγωνιστική της Super League- εμφανίστηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και κατόρθωσε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" είχαν δοκάρι νωρίς με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του, στο 10' και άφησαν υποσχέσεις ότι η βραδιά θα μπορούσε να έχει ακόμα και σκορ πρόκρισης όταν, ένα λεπτό μετά, ο Αϊτόρ σκόραρε με πλασέ ως διερχόμενος στην περιοχή του Τσιντώτα. Το παιχνίδι είχε πολύ χρόνο καθαρού ποδοσφαίρου και αυτό βόλεψε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν πολύ χώρο στο γήπεδο, προκειμένου τουλάχιστον να δημιουργούν ρήγματα.

Ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση με γκολ που έπρεπε να ελεγχθεί για να μετρήσει, όταν ο Ανγκέλσκι πήρε το "ριμπάουντ" μετά την απόκρουση του Ντραγκόφσκι, στη δική του πρώτη εμφάνιση με τους "πράσινους", από το σουτ του Έρλινγκμαρκ, προκειμένου να σκάψει την μπάλα και να ισοφαρίσει στο 25'. Στο 33' ο Ατρόμητος απείλησε με τον Γιουμπιτάνα, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε τρανταχτή ευκαιρία με τον Μαντσίνι.

Ο Ατρόμητος έφτασε στο γκολ της νίκης στο 42', όταν ο Γιουμπιτάνα βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Ρομπάιγ κουβάλησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή τού την έδωσε, με τον επιθετικό του Ατρόμητου να πλασάρει με ακρίβεια τον Τσιντώτα.
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Τρελή φάση με Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός δεν πίεσε, ουσιαστικά, ως ομάδα που θα επιβαλλόταν να βάλει στο καρέ της τη φιλοξενούμενη, ζητώντας τουλάχιστον το γκολ που θα ισοφάριζε τον πρώτο προημιτελικό, όμως είχε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 61' ο Αϊτόρ σούταρε άουτ αν και βρισκόταν διαγωνίως προς το τέρμα του Τσιντώτα, όμως ο Ατρόμητος "απάντησε" πέντε λεπτά αργότερα, με τη στραβοκλωτσιά του Βαλένσια. Ο Ιωαννίδης, που μπήκε αλλαγή και επέστρεψε στη δράση ύστερα από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, έκανε καταπληκτική ενέργεια πέρνωντας την μπάλα στο δεξί άκρο, ντριμπλάροντας δις τον αντίπαλό του και πασάροντας στον Μπερνάρ, ο οποίος έκανε ένα χαλαρό... ημισεληνικό πλασέ, που έβγαλε ο Τσιντώτας με το δεξί χέρι.

Βέβαια, ουδεμία ευκαιρία συγκρίνεται με το πέναλτι του Ιωαννίδη, το οποίο κέρδισε εκείνος από τον Ασεβέδο, με μια αγκωνιά του τελευταίου. Διευθετήθηκε η ποινή, τόσο για το αν υπήρχε φάουλ όσο και αν ήταν μέσα στην περιοχή, από τον VAR, ο διεθνής επιθετικός προσπάθησε να κρεμάσει τον Τσιντώτα, ο τελευταίος απέκρουσε πέφτοντας, με υπερυψωμένο το αριστερό χέρι, και πρόλαβε να πέσει στα δεξιά του και να αλλοιώσει τη δεύτερη προσπάθεια του φορ του Παναθηναϊκού, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ