Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιος είναι ο Ακμπάμπα η «αδυναμία» του Φατίχ Τερίμ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιος είναι ο Ακμπάμπα η «αδυναμία» του Φατίχ Τερίμ

Μεταγραφικά σενάρια στην Τουρκία και Παναθηναϊκός έχουν γίνει καθημερινότητα πλέον, με τους πράσινους αυτή τη φορά να ενδιαφέρονται για τον κεντρικό μέσο της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Εμρέ Ακμπάμπα.

Θέλει τον Ακμπάμπα ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως από Τούρκο δημοσιογραφό ο Παναθηναϊκός φέρεται να συμφώνησε με τον Εμρέ Ακμπάμπα. Ο κεντρικός μέσος της Αντάνα Ντεμιρσπόρ αποτελεί διακαή πόθο του Φατίχ Τερίμ με τον οποίο συνεργάστηκαν μαζί στη Γαλατασαράι το 2018. Χαρακτηριστικά, ο Κοσκούν Τσελίκ έγραψε: "Δεν το ακούσατε από εμένα. Ο Φατίχ Τερίμ παίρνει στον Παναθηναϊκό, τον παίκτη της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Εμρέ Ακμπάμπα, τον οποίο πήρε στη Γαλατασαράι το 2018".

Γεμάτες χρονιές στην Τουρκία ο Ακμπάμπα

Ο 31χρονος Τούρκος μέσος φέτος έχει 17 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει 4 γκολ και 1 ασίστ, όντας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία της ομάδα του στην τουρκική Super Lig. Δεν έχει φύγει από την γειτονική χώρα καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του με την καλύτερη του σεζόν να την έχει κάνει το 2017/18 στην Αλάνιασπορ, με τον Φατίχ Τερίμ να το βλέπει και να τον "αρπάζει" κατευθείαν στην Γαλατασαράι δίνοντας μάλιστα 4 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ