Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Τρελά λεφτά για να φέρει Ταβάρες, Χεζόνια στο ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Τρελά λεφτά για να φέρει Ταβάρες, Χεζόνια στο ΟΑΚΑ»

Τον Έντι Ταβάρες και τον Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό συνδέει ξανά δημοσίευμα, αυτή την φορά από την Mundo Deportivo η οποία αναφέρει πως το "τριφύλλι" δίνει... τρελά λεφτά στη Ρεάλ Μαδρίτης για να φέρει τους δυο αστέρες των "μερένγκες" στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Προσφέρει... γη και ύδωρ για Ταβάρες και Χεζόνια ο Παναθηναϊκός

Η Mundo Deportivo ήρθε να βάλει... φωτιά για τον Ταβάρες και τον Χεζόνια τονίζοντας σε δημοσίευμα της πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ στον Ταβάρες και περισσότερα από 2 εκατομμύρια στον Χεζόνια προκειμένου να ντύσει τους δυο παίκτες στα "πράσινα". Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, τα χρήματα που προσφέρουν οι "πράσινοι" είναι περισσότερα από αυτά που τους δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης της οποίας τα... σχέδια για την επέκταση συμβολαίου των δυο παικτών να φέρεται πως χαλά η ελληνική ομάδα.

Πάντως, αξίζει να τονιστεί πως όταν είχε βγάλει η Marca δημοσίευμα που συνέδεε τον Παναθηναϊκό με τους Ταβάρες και Χεζόνια, ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε περάσει σε... διάψευση μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media και έβαλε... στοπ στα όσα είχαν γραφτεί για πρόταση στους δυο συγκεκριμένους παίκτες.

3 εκατ. ευρώ για Ταβάρες και παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ για Χεζόνια η πρόταση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την Mundo Deportivo

«Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις είναι αυτές των Ταβάρες και Χεζόνια, από τη στιγμή που οι δυο παίκτες αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Μετά από μερικά χρόνια με χαμηλό μπάτζετ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Τόσο ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όσο και ο Κροάτης φόργουορντ γνωρίζουν από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στον πρώτο και περισσότερα από 2 εκατομμύρια στον δεύτερο. Πρόκειται για ποσά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κερδίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης» , αναφέρει στο δημοσίευμα της η Mundo Deportivo.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ