Παναθηναϊκός: «Ο Μπακασέτας απέρριψε πρόταση από το τριφύλλι», γράφουν οι Τούρκοι

Παναθηναϊκός: «Ο Μπακασέτας απέρριψε πρόταση από το τριφύλλι», γράφουν οι Τούρκοι

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται λίγες μόλις ημέρες στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, που όμως είναι... πολλές για να εμπλακεί το τριφύλλι σε πλήθος μεταγραφικών σεναρίων που αφορούν μάλιστα τη γειτονική χώρα και Έλληνες που αγωνίζονται σε αυτήν.

Τρανό παράδειγμα ο Τάσος Μπακασέτας, που έχει διανύσει μία εξαιρετική διαδρομή τις τελευταίες αγωνιστικές σεζόν με την Τράμπζονσπορ, με το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τραπεζούντας να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τους πράσινους να είναι πλέον μεταξύ των ομάδων που ερίζουν για την απόκτησή του.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό που θέλει να τον αρπάξει και την Τράμπζονσπορ που επιθυμεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο, υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Μπεσίκτας, με τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα να υποστηρίζουν πως η πρόταση της ομάδας του Φατίχ Τερίμ δεν βρήκε ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα, επικαλούμενα ελληνικές πηγές, ισχυρίζονται πως ο "Μπάκα" θέλει να παίξει σε κάποιο εκ των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με προτίμηση σε Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία, με τα μίντια στην Τουρκία να υποστηρίζουν από την πλευρά τους πως οι πράσινοι τέθηκαν εκτός παιχνιδιού από τη στιγμή που ο παίκτης απέρριψε την πρότασή τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ