Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Κάιλ Γκάι -Ανακοινώθηκε από την Τενερίφη

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Κάιλ Γκάι -Ανακοινώθηκε από την Τενερίφη

Δεν άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του ο Κάιλ Γκάι. Για την ακρίβεια, επιστρέφει στο πρωτάθλημα απ' όπου ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, το ισπανικό (ACB).

Μόνο που αυτή την φορά ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν θα φορά την φανέλα της Μπανταλόνα, αλλά της Τενερίφης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του έως το τέλος της σεζόν 2023/2024.

Η νέα ομάδα του 26χρονου άσου, μάλιστα, πλήρωσε και το buy out που προβλεπόταν στην Μπανταλόνα, η οποία διατηρούσε μέρος των δικαιωμάτων του σε περίπτωση επιστροφής του στην Ισπανία.

 

Μάλιστα, ο Γκάι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Τενερίφη στο Basketball Champions League, όπου έχει προκριθεί στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Γκάι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπανταλόνα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο στο «τριφύλλι», ωστόσο, η παρουσία του πέρασε... σχεδόν απαρατήρητη, εάν εξαιρέσει κανείς το πολύ καλό ματς που έκανε στο ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε 8 ματς που αγωνίστηκε στην EuroLeague πέτυχε συνολικά 32 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, παίζοντας 10:38'' κατά μέσο όρο. Στην Basket League έπαιξε σε 6 αγώνες με μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 21:59'' λεπτά συμμετοχής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ