Πετρούνιας από... χρυσάφι στο Μπακού

petrouniasxryso740

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού ήρθε από τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους. Ο Πετρούνιας, ο οποίος ήταν και ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των αγώνων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 15.633 βαθμούς στον τελικό όπου εκτέλεσε ένα άψογο πρόγραμμα.


Πίσω του ήταν ο Ρώσος Ιγκνατίεφ με 15.333 βαθμούς και μετά ο Τούρκος Τσολάκ με 15.133.


"Είναι πολύ σημαντική στιγμή, που νομίζω ότι την περίμενα, αλλά πρέπει πρώτα να νικήσεις τους δαίμονές σου, την ώρα που ανεβαίνεις στους κρίκους. Αγωνιζόμουν τελευταίος και αυτό άλλοτε σε τσιτώνει, άλλοτε σε χαλαρώνει. Προσωπικά ήμουν σε μια κατάσταση ενδιάμεση αλλά μάλλον με χαλάρωσε καθώς είχα δει το βασικό μου αντίπαλο, τον Ουκρανό Ραντιβιλοβ να κάνει ένα σημαντικό λάθος στην έξοδο και απλά έπρεπε να βγάλω το πρόγραμμά μου. Αυτό το μετάλλιο πάνω απ’ όλα το αφιερώνω στην Ελλάδα μας, η οποία δεν δοκιμάζεται αλλά αντιστέκεται", δήλωσε λίγο μετά την απονομή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ