Πλήρης στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

osfpanaxorisi740

Με τους προερχόμενους από τραυματισμό Βασίλη Σπανούλη και Οθέλο Χάντερ να κρίνονται έτοιμοι από το ιατρικό επιτελείο και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα για τη Βαρκελώνη, εκεί όπου αύριο και την Παρασκευή θα δώσει τα δύο πρώτα του παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ στη Ευρωλίγκα. Οι Καταλανοί έχουν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες και ο Ολυμπιακός θέλει σ' αυτά τα δύο πρώτα ματς μια νίκη, ώστε να κάνει δικό του το πλεονέκτημα.

"Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για τη νίκη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ο έλεγχος του ρυθμού και τα αμυντικά ριμπάουντ γιατί έχουμε δείξει κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια", είπε ο Κώστας Σλούκας ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται την πρόκριση στο φάιναλ φορ απάντησε: "Αυτό είναι πολύ μακρινό, τώρα σκέφτομαι μόνο πώς να νικήσουμε τον πρώτο αγώνα".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ