Πρώτος και καλύτερος o Oλυμπιακός

osfpmilano2sef

Ο Ολυμπιακός έκανε... πασαρέλα και στο Μιλάνο, νίκησε την ιταλική ομάδα με 83-74 και παρέμεινε μόνος πρώτος στον όμιλό του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα και ότι είναι αποφασισμένος να προκριθεί με πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κυριάρχησε απόλυτα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, είχε από νωρίς διψήφια διαφορά πόντων και κανένα σημείο δεν επέτρεψε στους Ιταλούς να γίνουν απειλητικοί.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 22-12 στο πρώτο δεκάλεπτο και με 42-32 στο ημίχρονο. Στη λήξη της τρίτης περιόδου και παρότι το Μιλάνο με την αφύπνιση του Τζεντίλε είχε πλησιάσει στους τρεις πόντους, ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι μπροστά με 66-56.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ψύχραιμος και με καθαρό μυαλό και διατήρησε χωρίς πρόβλημα την υπέρ του διαφορά, προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και πάλι ηγέτης για τον Ολυμπιακό, με 14 πόντους και 8 ασίστ, Χάντερ με 14 και Ντάνστον με 12 κυριάρχησαν στη γραμμή των ψηλών, ενώ και ο Πρίντεζης πρόσφερε πολλά για άλλη μια φορά, με 13 πόντους. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ