Ο Ρομπέρτο δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό

robertoo740

Το όνομά του έχει ακουστεί μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων μεγάλων ομάδων στην Ισπανία, όμως ο Ρομπέρτο δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει φύλακας... άγγελος της εστίας του Ολυμπιακού. Ο τερματοφύλακας των "ερυθρόλευκων" παραχώρησε συνέντευξη στην ιπανική εφημερίδα "Μάρκα" όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί την προεταιρότητά του.

Ο Ρομπέρτο μίλησε για:


Τη φετινή χρονιά: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου κερδίζω δύο τίτλους την ίδια σεζόν. Παρότι υπήρξαν δυσκολίες, πετύχαμε τους στόχους μας».

Την αποχώρηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό: «Ήρθε από το πουθενά και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Τον Ίκερ Κασίγιας: «Η καριέρα του Κασίγιας τον δικαιώνει. Είναι ένας μύθος για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Έχει την εικόνα ενός τερματοφύλακα που αξίζει σεβασμό. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να πονέσουν και να επηρεάσουν. Ο Κασίγιας έχει την εμπειρία να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, όπως έκανε μέχρι τώρα».

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Ντε Χέα: «Τον ξέρω από μικρή ηλικία. Πέρσι αγωνιστήκαμε ως αντίπαλοι στο Champions League και με έκανε περήφανο το γεγονός πως τον είδα βελτιωμένο. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας και ενδιαφέρει τοπ συλλόγους. Είναι μαθημένος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση».

Το αν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία: «Στο μέλλον θα το ήθελα. Τώρα δεν μπορώ να μετανιώσω το γεγονός πως πήγα στο εξωτερικό και θα συνεχίσω εκεί για όσο ακόμη χρειάζεται. Κέρδισα τίτλους με τους μεγαλύτερους συλλόγους σε Πορτογαλία και Ελλάδα».

Τον τραυματισμό του Ντιέγκο Άλβες και το ενδιαφέρον της Βαλένθια: «Είναι πάντοτε ωραίο να μιλάς με μεγάλους συλλόγους. Αλλά σήμερα, είμαι ήρεμος και απολαμβάνω τις διακοπές μου, προσπαθώντας να απομονώσω τον εαυτό μου απ’ το οτιδήποτε. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν με απασχολεί τίποτα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ