Ρολάν Γκαρός: Επική πρόκριση του Τσιτσιπά -Πέρασε στους «16»

Ρολάν Γκαρός: Επική πρόκριση του Τσιτσιπά -Πέρασε στους «16»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους «16» του Roland Garros. Αντίπαλός του στην αυριανή (2/06) μάχη για τους προημιτελικούς θα είναι ο Ελβετός, Στάνισλαβ Βαβρίνκα, ο οποίος (όπως και ο Έλληνας τενίστας) πήρε το «εισιτήριο» για τον 4ο γύρο σε δύο δόσεις, με 3-0 επί του Ντιμιτρόφ.


Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον Κραΐνοβιτς, ο Τσιτσιπάς τόνισε ότι σε σχέση με την χθεσινή μέρα (31/05), σήμερα (1/06) αισθανόταν πιο αργός. Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι περίεργο όταν επιστρέφεις να παίξει μία ημέρα μετά. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Είναι σημαντικές οι αλλαγές στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση για τα νεύρα και την υπομονή. Είμαι χαρούμενος που τελείωσα τη δουλειά με την υποστήριξη του κοινού.

Νομίζω ότι αισθανόμουν πιο αργός σε σχέση με χθες. Είναι σημαντικό να παραμένεις συγκεντρωμένος και παρά τις δυσκολίες που είχα, ανταπεξήλθα. Δεν ήμουν πολύ ενεργητικός, ενώ μου έλειψε και η ταχύτητα. Είναι σημαντικό που έσωσα σετ πόιντ, γιατί θα είχαμε ένα δραματικό φινάλε.

Ο αντίπαλός μου είχε παίξει ένα μεγάλο ματς τις προηγούμενες μέρες. Χρειάζεται μεγάλη ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση σε ένα Grand Slam. Είναι σαν ένας μαραθώνιος».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS