Ο «αυθεντικός» Ρονάλντο αποθέωσε τον Μέσι και αγνόησε τον... Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο «αυθεντικός» Ρονάλντο αποθέωσε τον Μέσι και αγνόησε τον... Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε τους πέντε παίκτες που θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο διάσημος Βραζιλιάνος, που δικαίως απέκτησε το προσωνύμιο «φαινόμενο», είναι σήμερα πρόεδρος της Βαγιαδολίδ και κατά συνέπεια, παρακολουθεί από πολύ κοντά το διεθνές ποδόσφαιρο, έχοντας πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στα γήπεδα του κόσμου.

Ο 43χρονος παράγοντας μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «As», ξεχωρίζοντας -μακράν του δεύτερου- τον Λιονέλ Μέσι, ενώ άφησε εκτός «πεντάδας» τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Ο Λιονέλ Μέσι, είναι φυσικά ο υπ΄ αριθμόν 1. Θα πρέπει να περιμένουμε 20 ή 30 χρόνια για να δούμε ένα ταλέντο παρόμοιο με αυτόν», δήλωσε ο δις (1997, 2002) κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» και του Μουντιάλ (1994, 2002) και πρόσθεσε: «Μου αρέσουν επίσης οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Εντέν Αζάρ και Νεϊμάρ, τους οποίους λατρεύω να βλέπω, όπως φυσικά και τον Κιλιάν Μπαπέ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μου μοιάζει, ότι είναι πολύ γρήγορος, υπέροχες κινήσεις, καλά κτυπήματα και με τα δύο πόδια. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι συγκρίσεις, ειδικά μεταξύ δύο παικτών από διαφορετικές γενιές, απλά και μόνο επειδή οι καταστάσεις δεν είναι οι ίδιες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS