Σκουρτόπουλος: «Πολύ κακό παιχνίδι»

Σκουρτόπουλος: «Πολύ κακό παιχνίδι»

Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και προβληματισμένος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βραζιλία.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι και ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μακριά από ό,τι θέλαμε να δούμε. Χάσαμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις 2-2 και 1-1 στην άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί. Στην επίθεση δεν απαντήσαμε, χάσαμε πολλά σουτ και πολλά λέι απ, γιατί μπήκε και το άγχος στη μέση. Τώρα πρέπει να βγάλουμε το στρες από την ομάδα και να πάμε για τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παπαπέτρου: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως η Εθνική πρέπει να βρει τα αποθέματα και να κοιτάξει μπροστά μετά την ήττα από τη Βραζιλία.

«Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε σε ένα κλειστό παιχνίδι. Στο τέλος η Βραζιλία έβαλε μεγάλα σουτ και χάσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Η ήττα δεν μας αφήνει εκτός διοργάνωσης, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, να μη μείνουμε τόσο σε αυτό το ματς και να κοιτάξουμε τη συνέχεια», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS