Σοκ για τον Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ: «Άγνωστοι σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του»

Σοκ για τον Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ: «Άγνωστοι σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του»

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο. Η θεία του άσου των κιτρινόμαυρων έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης και να είναι νεκρή, ενώ οι δράστες τραυμάτισαν και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα «Heraldo», η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/1), στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας, με τις Αρχές να επιβεβαιώνουν τον θάνατο της θείας του Πισάρο. Πλέον, η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο για την διερεύνηση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Σκότωσαν τη θεία του Πισάρο, πυροβόλησαν και τη μητέρα του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ΜΜΕ της χώρας, οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ νεκρή, ενώ η μητέρα του και ακόμη ένας άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ως κίνητρο του φονικού την απαγωγή, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα mediotiempo οι τραυματισμοί της μητέρας του Πισάρο οφείλονται σε πυροβολισμό, όμως νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ