Στα ημιτελικά των πλέι οφ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

paokolossos740

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκροτούν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ, αφού σήμερα προκρίθηκαν επί του Κολοσσού Ρόδου και του Ρεθύμνου αντίστοιχα.

Η ήττα στη Ρόδο το περασμένο Σάββατο απλά παρέτεινε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά των πλέι οφ που ήρθε σήμερα με την εντός έδρας νίκη με σκορ 100-70. Ετσι ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 και ταυτόχρονα "έσβησε" και δεύτερη αγωνιστική από την ποινή της έδρας του και στην επόμενη φάση θα παίξει μόνο ένα ματς χωρίς τον κόσμο του.

Το σημερινό παιχνίδι δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού η έτσι κι αλλιώς τεράστια διαφορά των δύο ομάδων έγινε μεγαλύτερη λόγω των τριών βασικών απουσιών που είχε ο Κολοσσός από τραυματισμούς. Μία τέτοια είχε και ο Παναθηναϊκός, του Εστεμπάν Μπατίστα αλλά μέσα από αυτή προέκυψε η αποκάλυψη του αγώνα που ήταν ο νεαρός σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και σημείωσε 14 πόντους.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ νίκησε το Ρέθυμνο με 75-62 και επίσης έκανε το 2-1. Ο "δικέφαλος" ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του και με ηγέτη τον Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος αποκτήθηκε για να τον ενισχύσει στα πλέι οφ και σήμερα πέτυχε 17 πόντους έφτασε στη νίκη και την πρόκριση.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ