Στην Α2 ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική σεζόν

Στην Α2 ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική σεζόν

Στην Α2 θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός μετά από την απόφαση και του ΑΣΕΑΔ.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει δύο ακόμα προσφυγές αναφορικά με την επικύρωση της βαθμολογίας που έγινε ενώ δεν είχε ακόμα εκδικαστεί η πρώτη χρονικά προσφυγή τους και τον υποβιβασμό τους στην δεύτερη κατηγορία.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών λοιπόν αποφάσισε να τις απορρίψει και τις δύο, αλλά με τους Πειραιώτες να ζητούν ουσιαστικά να τους επιβληθεί ως πρέπει βαθμολογική τιμωρία (-6) και όχι να πέσουν στην Α2.

Αντί αυτού το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να απορρίψει και αυτήν την προσφυγή, ουσιαστικά «σφραγίζοντας» την πτώση τους στην δεύτερη κατηγορία.

Μετά από αυτήν την ιστορική απόφαση έχει μεγάλο ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης, που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ίδια τη Λίγκα, αφού ένα μεγάλο ποσοστό των ομάδων ήδη είναι υπό διάλυση.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Ολυμπιακός από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται μονάχα στην Ευρωλίγκα, ενώ θα περιμένει και την οριστική απάντηση της Αδριατικής Λίγκας. Όσο για την Α2; Σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε τους βασικούς πυλώνες της ομάδας να αγωνίζονται εκεί, όπου θα αγωνιστούν οι μικροί από την Ακαδημία και άλλοι παίκτες που θα αποκτήσουν οι Ερυθρόλευκοι μόνο για την κατηγορία.

Ενδιαφέρον έχει και η επόμενη, συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ αφού και θα έχει πλήθος θεμάτων προς συζήτηση, την ώρα που θα απουσιάζει ο Ολυμπιακός και οι ομάδες ψάχνουν με αγωνία έσοδα για να μείνουν ζωντανές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ