Στη Μόσχα για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

paoanaxorisi740

Ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη χρονικά από τις δύο ελληνικές ομάδες που θα μπει στη διαδικασία των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα, με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ταξίδεψε σήμερα για τη Μόσχα, εκεί όπου αύριο και την Πέμπτη θα αντμετωπίσει την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και οι Ρώσοι έχουν τον τίτλο του φαβορί αφού έχουν δικό τους και το πλεονέκτημα έδρας.

Αυτό παραδέχτηκε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος όμως δεν έδειξε να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση για την ομάδα του.\

"Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να υπερτερεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε και ότι δεν έχουμε τις πιθανότητές μας. Υπό τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε ικανοποιημένοι αν στο τέλος της σειράς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε προκριθεί στο Final 4!
Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα. Αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο Final 4. Αυτό είναι το βασικό. Αγωνιστικά ξέρουμε ποια είναι η ΤΣΣΚΑ και ειδικά μέσα στην έδρα της πόσο ισχυρή είναι, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν", ήταν τα λόγια του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ