Στιλ μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό

stilananeosi

Ο Λουκ Στιλ κέρδισε σε μικρό χρονικό διάστημα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και την αγάπη των οπαδών του και έτσι ήρθε φυσιολογικά η επέκταση του συμβολαίου του Αγγλου τερματοφύλακα μέχρι το 2018.

Η απόφαση είχε ληφθεί από καιρό και έγινε πράξη πριν ααχωρήσει για τις διακοπές του, με την ΠΑΕ να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας και τον Στιλ να κάνει μια δήλωση που δείχνει ότι έχει ήδη δεθεί πολύ με την ομάδα του.

"Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.
Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ