Super League: Προς αναβολή η πρεμιέρα των πλέι οφ - Αποφασίζει την Πέμπτη η Λίγκα

Super League: Προς αναβολή η πρεμιέρα των πλέι οφ - Αποφασίζει την Πέμπτη η Λίγκα

Σοβαρές είναι οι πιθανότητες να αναβληθεί η πρεμιέρα των πλέι οφ στην Super League.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας θα συνεδριάσει την Πέμπτη, όπου θα καταρτιστεί και το πρόγραμμα των πλέι οφ και των πλέι άουτ, με τις ομάδες να φέρονται να είναι όλες θετικές, με το να μην διεξαχθεί το σαββατοκύριακο η πρώτη αγωνιστική.

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης θα βγει η τελική απόφαση, που από την στιγμή που οι ομάδες είναι όλες σύμφωνες, το πιθανότερο είναι να επικυρωθεί. Ετσι, δεν θα δούμε παιχνίδια στην πρεμιέρα των πλέι οφ, τα οποία θα αρχίσουν το επόμενο σαββατοκύριακο, παίρνοντας μία ανάσα καθώς τα ματς θα είναι σερί για τους τέσσερις συλλόγους που μετέχουν και στο κύπελλο (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης), ενώ ο Ολυμπιακός έχει και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο Europa League. Παράλληλα, είναι και πρακτικά αδύνατον να προλάβουν μέσα σε ένα 24ωρο οι ομάδες να οργανώσουν ταξίδια, καθώς με το πρόγραμμα να γίνεται την Πέμπτη, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Παράλληλα, για την διοργανώτρια αρχή είναι δύσκολο να προλάβει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να φέρει ξένους διαιτητές και να κλείσει διαμονές και άλλα πρακτικά ζητήματα.

Παράλληλα, ακόμη εκκρεμεί η απόφαση για το θέμα πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αλλά και της μετοχικότητας της ακριτικής ομάδας, κάτι που εμποδίζει και την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας της σεζόν, η οποία ωστόσο μπορεί να γίνει με... αστερίσκο.

Πιθανότερο σενάριο έτσι, είναι να αρχίσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League το διήμερο 14-15 Μαρτίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS