Τουρκία: Η Τραμπζονσπόρ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπακασέτα - Προς πώληση τον Ιανουάριο ο διεθνής μέσος

Τουρκία: Η Τραμπζονσπόρ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπακασέτα - Προς πώληση τον Ιανουάριο ο διεθνής μέσος

Η τουρκική ιστοσελίδα «61medya» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ αποκάλυψε πως ο Τάσος Μπακασέτας δεν τα βρήκε με την ομάδα της Τραπεζούντας στην τελική συνάντηση που έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι αναμένεται να συζητήσει και την πώλησή του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, με τον προπονητή της ομάδας, Αμντουλάχ Αβτσί να έχει δώσει την συγκατάθεσή του σε αυτό.

Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του 30χρονου Έλληνα επιθετικού μέσου, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας προέκρινε την επιλογή του Μπάρτοζ Σλιζ για την συγκεκριμένη θέση, ο Αβτσί συμφώνησε και το κλαμπ της Τραπεζούντας ετοιμάζεται να αναλάβει δράση για την απόκτησή του καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Για τον 24χρονο Πολωνό μέσο, που είναι πιο 6-8αρι παρά 8-10αρι που είναι ο Μπακασέτας, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει φέτος 33 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ, ενδιαφέρονται και οι Αταλάντα και Λέτσε.

Υπενθυμίζουμε πως το όνομα του Τάσου Μπακασέτα παίζει έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετά από καθημερινές αναφορές στα τουρκικά μέσα, με την τελευταία να κάνει λόγο για επαφή του Τερίμ με τον παίκτη και την Τραμπζονσπόρ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ