Τζακ Γκρίλις: Κλέφτες μπούκαραν στην έπαυλη του και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ.

Τζακ Γκρίλις: Κλέφτες μπούκαραν στην έπαυλη του και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ.

Βραδιά τρόμου έζησε η οικογένεια του Τζακ Γκρίλις την Τετάρτη καθώς την ώρα που ο Άγγλος χαφ της Μάντσεστερ Σίτι αγωνιζόταν στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον, οι δικοί του άνθρωποι ήρθαν αντιμέτωποι με κλέφτες, οι οποίοι «μπούκαραν» στην έπαυλη του, κλέβοντας κοσμήματα αξίας 1 εκατ. λιρών.

Στην έπαυλη των 24 στρεμμάτων την ώρα της ληστείας βρισκόταν όλη του Γκρίλις την οποία είχε προσκαλέσει η αρραβωνιαστικιά του, Σάσα Άτγουντ, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Έβερτον.

Κάποια στιγμή και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη η Σάσα και τα υπόλοιπα εννιά μέλη της οικογένειας άκουσαν τα σκυλιά να γαβγίζουν και τότε ήταν που φέρονται να αντιλήφθηκαν ότι είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι.

Αμέσως πάτησαν το κουμπί της έκτακτης ανάγκης, ειδοποιώντας την αστυνομία του Μάντσεστερ. Το σοκ ήταν μεγάλο για την οικογένεια του Γκρίλις, καθώς όλοι κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο, περιμένοντας τις αρχές να φτάσουν στο σημείο. Αστυνομικοί έφτασαν με περιπολικά αλλά και με ελικόπτερο, ειδοποιώντας τους γείτονες να κλειδώσουν τις πόρτες τους και να μη βγουν έξω μέχρι τη λήξη της έρευνας.

Οι κλέφτες ωστόσο είχαν ήδη φύγει και μαζί τους είχαν αρπάξει πολλά κοσμήματα του Άγγλου και της αρραβωνιαστικάς του, αξίας 1 εκατ. λιρών, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο 28χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει ήδη δώσει το υλικό από τις κάμερες που διαθέτει η τεράστια έπαυλη του η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε κανονικές διαστάσεις, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα, γήπεδα κρίκετ και γκολφ, επτά δωμάτια και σάουνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ