UEFA: Το αναλυτικό πλάνο για Champions και Europa League

UEFA: Το αναλυτικό πλάνο για Champions και Europa League

Λείπουν μόνο οι ανακοινώσεις από την UEFA για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει αύριο και την Πέμπτη, αλλά το σχέδιο που προκύπτει σχετικά με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων φαίνεται ότι έχει πλέον καθοριστεί, σύμφωνα με αναφορές των κορυφαίων ΜΜΕ στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το Champions League και το Europa League, θα θυμίζουν περισσότερο «Μουντιάλ συλλόγων» παρά την δική τους μορφή και θα ολοκληρωθούν σε Λισαβόνα και Γερμανία, αντίστοιχα.

Οι επαναληπτικοί αγώνες στις δύο διοργανώσεις, όπου δεν είχαν διεξαχθεί, θα γίνουν κανονικά στις προγραμματισμένες έδρες, χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων, ενώ μόνο η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφέρει πως και αυτά τα παιχνίδια θα γίνουν σε Πορτογαλία και Γερμανία.

Το Final-8 του Champions League θα γίνει στα στάδια Da Luz (Μπενφίκα) και Alvalade (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν από τους προημιτελικούς έως τον τελικό, που έχει προγραμματιστεί για 23 Αυγούστου. Οι προημιτελικοί από 12 έως 15 Αυγούστου και οι ημιτελικοί στις 18 και 19.

Η Κωνσταντινούπολη, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει ο τελικός του UCL αυτή την σεζόν, θα φιλοξενήσει τον τελικό του 2021, ενώ ο τελικός του Champions League 2022 θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη.

Το Final-8 του Europa League θα διοργανωθεί σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας: Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίσελντορφ και Κολωνία.

Οι αγώνες για τα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Ρόμα-Σεβίλη (σ.σ. δεν έγινε ούτε ο πρώτος αγώνας), θα είναι μονοί. Τελευταία πράξη στις 21 Αυγούστου, δύο ημέρες πριν τον τελικό Champions League.

Τέλος, σύμφωνα με τον σχετικό σχεδιασμό, το Ευρωπαϊκό Super Cup θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Βουδαπέστη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS