Χωρίς Λαουάλ ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα

paopanioniosbasket

Μια έκπληξη επιφύλασσε η ανακοίνωση από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς των ονομάτων των 13 παικτών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι για τη Μόσχα και για τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τον Γκάνι Λαουάλ, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν τον εμπιστεύεται, αν και αποκτήθηκε πριν από την έναρξη του Top16 με μεγάλες προσδοκίες για να ενισχύσει την ομάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μποχωρίδης, Διαμαντάκος και Κόνιαρης οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικρά προβλήματα τραυματισμών. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ την Τρίτη και την Πέμπτη στη Μόσχα και η σειρά θα επιστρέψει σίγουρα για ένα παιχνίδι στην Αθήνα, αφού η ομάδα που θα προκριθεί στο φάιναλ φορ θα είναι αυτή που θα πετύχει πρώτη τρεις νίκες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ