Μίτσελ και Αναστασιάδης μιλάνε για το ντέρμπι

osfppaok

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το αυριανό μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο προπονητές, Μίτσελ και Αναστασιάδης μίλησαν στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση, πλέκοντας το εγκώμιο των αντιπάλων.

"Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε φτάνοντας στο μέγιστο επίπεδό μας. Να φτάσουμε στο 100% της απόδοσής μας. Θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σαν να υποδεχόμαστε τη Γιουβέντους, τον Παναθηναϊκό ή την Ατλέτικο. Δε θα πρέπει να αφήσουμε καμία πιθανότητα, κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ, ούτε καν από την κερκίδα. Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να τους κερδίσουμε", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.


"Παίζουμε με μία ομάδα που τα τελευταία πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα από εμάς που θα πετάει στα σύννεφα και θα πει διάφορα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που είναι το φαβορί επειδή παίζει στην έδρα του, αφού κι εμείς αν παίζαμε στην έδρα μας θα ήμασταν το φαβορί για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή φαβορί λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει κι εμείς να πάμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία, δε θα τρελαθούμε κιόλας", ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ