Ο Κόμπι... ενθουσιάστηκε με τη μεταγραφή του Τζέραρντ στους Γκάλαξι [video]

kobiypodoxisteve

Οι Λ.Α. Γκάλαξι ανακοίνωσαν επισήμως τη συμφωνία τους με τον Στίβεν Τζέραρντ από το ερχόμενο καλοκαίρι, λίγες μέρες μετά την παραδοχή της "σημαίας" της Λίβερπουλ ότι έκλεισε ο κύκλος του εκεί. Ο πρώτος που υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την είδηση ήταν ο μεγάλος ηγέτης του μπασκετικού Λος Αντζελες, ο Κόμπι Μπράιαντ των Λέικερς. Με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στο κανάλι των Γκάλαξι, καλωσόριζε τον Τζέραρντ και του ζήταγε από τώρα τίτλους.

"Τι να πω, δικέ μου; Καλώς ήρθες στο Λος Άντζελες! Καλώς ήρθες στη La La Land! Μακάρι αυτό να σημαίνει την κατάκτηση ακόμη ενός Πρωταθλήματος. Eίμαι σίγουρος γι' αυτό. Ανυπομονώ να 'ρθω να σε δω να κάνεις τα δικά σου. Είμαι θαυμαστής σου από πολύ παλιά, της ευστροφίας, της επιθετικότητάς και της ηγετικότητάς σου. Καλώς ήρθες στο Λος Άντζελες, δικέ μου! Καλά να περάσεις και κόψε κάνα κώλο στην πορεία! Θα 'μαι εδώ να σας υποστηρίζω όλους, δικέ μου! Ειρήνη"!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ