Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Βίτορ Περέιρα [video]

pereiramarinakis

Την επίσημη παρουσίαση του νέου του προπονητή, Βίτορ Περέιρα έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Παρόντος και του προηγούμενου πρόεδρου Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του εξήγησαν τους λόγους της αλλαγής προπονητή, ενώ ο Πορτογάλος ήταν σαφής ως προς το ότι θέλει να συμβάλει ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε το... καλωσόρισμα του Πορτογάλου προπονητή.
"Hταν μια συνειδητή απόφαση η αλλαγή προπονητή. Δεν έγινε μέσα σε μία μέρα και αποφασίσαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή να γίνει αυτή η αλλαγή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν πρωταθλητή. Όταν μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει τόσο μεγάλο προϋπολογισμό σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες, δεν πρέπει να αγχωνόμαστε μέσα και εκτός από το γήπεδό μας και να έρχεται με δυσκολία ένα αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήταν ανάγκη να γίνει μία αλλαγή, γιατί ο β’ γύρος θα είναι πιο δύσκολος. Θέλουμε με κάθε τρόπο αυτή η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Φέραμε ένα προπονητή που αναλαμβάνει την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση και έχει ζήσει ανάλογες καταστάσεις στην πατρίδα του. Ξέρει τι σημαίνει πίεση, ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις πάντα σε μία ομάδα και το έχει κάνει με επιτυχία. Παράλληλα, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο κάποιους παίκτες με διαφορετικό προφίλ. Είναι ένας προπονητής που μπορεί υπό πίεση να παίρνει τις σωστότερες αποφάσεις. Όλα αυτά τα κριτήρια τα λάβαμε υπ’ όψιν μας. Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος και στο τέλος της σεζόν θα είναι πρωταθλητής».

Στη συνέχεια μίλησε ο νέος προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα. "Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη, επειδή δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα σας, τα ελληνικά, μία δύσκολη γλώσσα. Ξέρω το μέγεθος της ομάδας που έχω έρθει. Γνωρίζω πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Γνωρίζω τη δυναμική των οπαδών και του γηπέδου. Ξέρω πολύ καλά τι περιμένετε από εμένα. Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους, πρωταθλήματα, Κύπελλα. Ξέρω ότι αυτό θέλει ο σύλλογος και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω και εγώ. Ξέρω, επίσης, πάρα πολύ καλά ότι εδώ ένα αποτέλεσμα μετράει στην ομάδα και αυτό είναι η νίκη. Θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και θέλω να περάσω όλα τα στοιχεία μου στην ομάδα. Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τον πρόεδρο, τους συνεργάτες του και το τεχνικό επιτελείο που θα συνεργαστούμε. Θέλω να πάρουμε νίκες, πρωταθλήματα… Ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικά για αυτό τον σύλλογο. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου, θέλω να αφήσω μία ομάδα που θα παίζει επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο». Για το όνειρο που έχει με τον Ολυμπιακό: «Ουσιαστικά και εγώ και η ομάδα τρέφεται από τίτλους. Θέλω να κερδίζω πρωταθλήματα και να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη".

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης.

https://www.youtube.com/watch?v=pPyrTQBrOLk

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ