Πρόκριση στα χαρτιά για τον Ολυμπιακό στο κύπελλο μπάσκετ

osfpaokypello14

Ο Ολυμπιακός είναι ο "νικητής" του ημιτελικού κυπέλλου που είχε χάσει στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή. Τη δεύτερη του ίδιου, αφού αρχικά είχε απορρίψει την προσφυγή του Ολυμπιακού για παράτυπη παρουσία στο γήπεδο του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ως απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός όμως προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, το οποίο υποχρέωσε τον δικαστή να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση, κάτι το οποίο έκανε και τελικά άλλαξε την αρχική του απόφαση και δικαίωσε τον Ολυμπιακό.

Με τα νέα δεδομένα ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό που θα έπαιζε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να προκύψει ο αντίπαλος του Απόλλωνα Πάτρας στον τελικό. Αυτό όμως μάλλον θα αργήσει να γίνει, αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ το οποίο πολλές φορές αργεί να αποφασίσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ