Αυτές τις γιορτές τραβήξτε τις καλύτερες selfies με το Sony Xperia XZ

Αυτές τις γιορτές τραβήξτε τις καλύτερες selfies με το Sony Xperia XZ

Μπορεί να πέρασαν τα Χριστούγεννα όμως οι εορταστικές ημέρες συνεχίζονται. Έρχεται η Πρωτοχρονιά, τα Θεοφάνεια και η γιορτή του Αϊ Γιαννιού και τα γλυκά, τα τραπέζια αλλά και οι βόλτες έχουν την τιμητική τους. Τι άλλο δε λείπει από τις γιορτινές μέρες και τις συναντήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μα φυσικά, η τάση της εποχής που δεν είναι άλλη από μερικές selfies.

Εμείς βρήκαμε το smartphone που έχει αποδείξει τη φωτογραφική του δεινότητα, καθώς το χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό για τις φωτογραφίες και τα posts μας στα social media και δεν είναι άλλο από το Sony Xperia XZ. Και όπως φαίνεται, αποδεικνύεται ιδανικό και στον τομέα των selfies, διαθέτοντας specs που θα σας κάνουν να μη το αφήσετε από τα χέρια σας ακόμη και όταν ετοιμάζετε το εορταστικό δείπνο ή σε κάθε έξοδο ακόμη στο πιο ζωντανό πάρτυ της παρέας.

Το Sony Xperia XZ διαθέτει μία εντυπωσιακή selfie κάμερα ανάλυσης 13MP για αυτοφωτογραφίσεις με άψογη ποιότητα και χρώματα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ενσωματώνει το διάσημο αισθητήρα εικόνας της Sony 1/3.06” Exmor RS για φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (έως ISO 6400), αλλά και συνολικά προδιαγραφές εφάμιλλες με αυτές μίας κύριας κάμερας. Επίσης, ο ευρυγώνιος φακός F2.0 22 mm σάς επιτρέπει να βάζετε περισσότερους φίλους σας στο ίδιο κάδρο ώστε κανείς να μην είναι παραπονεμένος ότι κόπηκε από το πλάνο, κάτι που ...έχει συμβεί τελικά σε όλους.

selfie kinito2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS