Microsoft, δοκιμάζει Windows 10 για κινητά

microsoft

Το Windows 10 Technical Preview, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σε σύγκριση με τα update του Windows Phone. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται πράγματα για την mobile πλατφόρμα της Microsoft, καθώς το τελικό σχέδιο είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα αυτή θα είναι ίδια για όλες τις συσκευές, αλλάζοντας μόνο το UI για να είναι optimized για κάθε είδος συσκευής (κάτι παρόμοιο με τα σχέδια του Ubuntu).

Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, όσο αφορά τα νέα της Microsoft, αυτό τον καιρό δοκιμάζονται 3 νέα builds των Windows για smartphones. Τα δύο αφορούν 2 major updates για την Windows Phone 8.1 πλατφόρμα και το τρίτο build αφορά τα Windows 10 για τηλέφωνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 2 major updates θα φέρουν την Cortana σε περισσότερες περιοχές, ένα data toggle στο Action Center, αλλαγές στις ρυθμίσεις και υποστήριξη για νέους επεξεργαστές.

Τα Windows 10 για κινητά αναμένονται να φέρουν ενοποιημένα API, side by side εφαρμογές για phablets, μικρές τροποποιήσεις στο UI για να συνάδει με τα Windows 10 Metro, όπως για παράδειγμα app groups και full Office Touch για Windows Phone.

Τα Windows 10 για κινητά ίσως τα δούμε να παρουσιάζονται το πρώτο τρίμηνο του 2015 αλλά λογικά θα έρθουν μερικούς μήνες αργότερα στις συσκευές. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες αλλά το μέλλον αναμένεται πολύ ενδιαφέρον.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ