Νέο PS5: Σε τι διαφέρει η ανανεωμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο

Νέο PS5: Σε τι διαφέρει η ανανεωμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο

Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα το Play Station 5 τότε σίγουρα αξίζει να περιμένετε έως τον Νοέμβριο οπότε και θα κυκλοφορήσει η slim έκδοση του.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία για πρώτη του PS5 πλέον η νέα αναβαθμισμένη σχεδίαση του θα σας βοηθήσει να το χωρέσετε πολύ πιο εύκολα στο ντουλάπι της τηλεόρασή σας.

Το PS5 Slim θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο του 2023, με την Sony ακόμη να μην έχει δώσει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το νέο πιο κομψό μοντέλο είναι 30% μικρότερο και ζυγίζει από 18% έως 24% λιγότερο ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε ενώ διατηρεί την ισχύ του βασικού μοντέλου.

Τα εσωτερικά του στοιχεία παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητα, αν και η κονσόλα θα διαθέτει τώρα έναν SSD 1 TB αντί για τον SSD των 825 GB που κυκλοφόρησε με την κυκλοφορία του PS5.

Η κονσόλα θα συνεχίσει να διατίθεται με 16 GB μνήμης GDDR6 και επεξεργαστή Ryzen Zen 2 από την AMD.

Το νέο PS5 έχει ελαφρώς πιο ελκυστικό σχεδιασμό και παρέχει την επιλογή αγοράς μιας αποσπώμενης μονάδας δίσκου Ultra HD Blu-Ray στο PS5 Digital Edition.

Και η νέα ανανεωμένη έκδοση του PS5 έρχεται ακριβώς με την ίδια τιμή του αρχικού μοντέλου. Παράλληλα η Sony θα προσφέρει επίσης μια μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray, που θα πωλείται χωριστά, για όσους αγοράζουν το PS5 Slim Digital Edition και επιθυμούν την επιλογή αναβάθμισης για χρήση φυσικών μέσων στο μέλλον.

Η νέα κονσόλα συνοδεύεται επίσης με νέα βάση. Αυτή η βάση, ωστόσο, λειτουργεί μόνο για την υποστήριξη της κονσόλας σε οριζόντια λειτουργία. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε το PS5 σας κάθετα, θα πρέπει τώρα να αγοράσετε ένα ξεχωριστό αξεσουάρ Vertical Stand για. Αυτή η νέα βάση θα λειτουργεί με όλα τα μοντέλα PS5, νέα και παλιά.

Για άλλη μια φορά, τα καλύμματα κονσόλας PS5 επιστρέφουν και η Sony λέει ότι αυτά θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του επόμενου έτους. Στο λανσάρισμα, θα πωλείται έναολόμαυρο ματ χρώμα μαζί με τα χρώματα της Deep Earth Collection σε Volcanic Red, Cobalt Blue και Sterling Silver.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ