Το Facebook ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις προβολές και εμφανίσεις των βίντεο

Το Facebook ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις προβολές και εμφανίσεις των βίντεο

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, κάνει μερικές μικρές αλλαγές στον τρόπο που μετράει τις προβολές σε κάποιο βίντεο αλλά και τον τρόπο αυτό θα εμφανίζεται στο News Feed κάποιου χρήστη.

Μέχρι σήμερα το Facebook εκτός από τις προβολές, χώριζε τα βίντεο σε 3 κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους, αν δηλαδή ήταν ζωντανό (Live), αν είχε ήχο και αν κάποιος το έκανε full screen. Όπως φαίνεται όμως εκτός από τα παραπάνω το Facebook προσθέτει ακόμα μία κατηγορία η οποία είναι το ποσοστό ολοκλήρωσης του κάθε βίντεο, δηλαδή το χρονικό διάστημα που κάποιος χρήστης παρακολουθεί ένα βίντεο μέχρι να το κλείσει.

Έτσι πλέον θα παίζει ρόλο το ποσοστό αυτό και όσο μεγαλύτερο είναι τόσο περισσότερο θα εμφανίζεται αυτό το βίντεο στο News Feed των άλλων αφού όπως φαίνεται το περιεχόμενο του θα είναι ενδιαφέρον.

Η αλλαγή αυτή σύμφωνα με το Faceboοk δεν θα φέρει πολλές αλλαγές στους χρήστες σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα σήμερα με τα βίντεο.

Για την ώρα η αλλαγή έχει αρχίσει και είναι διαθέσιμη σταδιακά στους χρήστες του Facebook μιας και πρέπει, τώρα που είναι στα πρώτα στάδια, να παρακολουθείται από τους τεχνικούς για να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Αν όλα πάνε καλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS