Αυθεντική ευαισθησία

Ασφαλώς και δεν είναι ώρα, στις κρίσμες στιγμές που περνάει η χώρα μας για πολιτικές αντιπαραθέσεις. Όμως ακριβώς επειδή υπάρχουν αρκετοί στο πρώην κυβερνών κόμμα που εξακολουθούν να λοιδορουν τις προσπάθειες που γίνονται για να αντιμετωπιστεί η υγειονομική λαίλαπα, καλόν είναι η μνήμη να λειτουργήσει ως σοφή παρακαταθήκη.

Επί πολλά χρόνια, σίγουρα δε καθ’ όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης η Αριστερά –ιδίως η ελαφράς κομμουνιστικής προσήλωσης- μονοπωλούσε την κοινωνική ευαισθησία. Όλοι οι υπόλοιποι ήσαν κυνικοί και κοινωνικά ανάλγητοι. Μέχρι που ηλθε στην εξουσία και η ελληνική κοινωνία έζησε στο πετσί της την «ευαισθησία» αυτή. Έτσι, ο ελληνικός λαός, όταν θα έχει παρέλθει η μεγάλη υγειονομική κρίση την οποία βιώνουμε θα έχει να θυμάται την συμπεριφορά της Αριστεράς και την στάση της ...ανάλγητης Δεξιάς, όπως αρέσει στους αριστερούς να αποκαλούν την  φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη της ΝΔ. Η κυβερνηση της οποίας συνεχώς λαμβάνει οικονομικά μέτρα πρόνοιας για τους χειμαζόμενους εργαζομένους και επιχειρήσεις σε τρόπο ώστε να επιβιώσουν και να υποστούν την όσο το δυνατόν μικρότερη ζημία από την παγκόσμια λαίλαπα που έπληξε και την χώρα μας. 

Τα μέτρα οικονομικής  ανακούφισης της κυβέρνησης, για εργαζόμενους και επιχειρήσεις  πιστοποιούν στην πράξη το ενδιαφέρον της για τον λαό. Και η έκκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όπως υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές δώσουν τουλάχιστον για δύο μήνες το ήμισυ του μισθού τους για να ενισχυθεί ο λογαριασμός για την αντιμετώπιση του κορωνοίού, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της κυβερνητικής έγνοιας για την ελληνική κοινωνία. Στην πράξη και όχι στα λόγια... 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS