Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Αποπέμπεται ο διοικητής με απόφαση του υπουργείου Υγείας

nosokomeio mesollogiou

Την απομάκρυνση του Γεώργιου Κυριακόπουλου, διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Η αποπομπή του είχε προαναγγελθεί από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), ενώ την παύση των καθηκόντων του απαιτούσαν με τελεσίγραφό τους προς τον ίδιο και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι με τις ενέργειές του επιχειρεί να υποβαθμίσει το ίδρυμα σε Κέντρο Υγείας.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων κλιμακώθηκαν πριν από λίγες μέρες με την κατάληψη του γραφείου του και την σε βάρος του καταγγελία ότι λειτουργεί διαλυτικά για την εύρυθμη λειτουργία και την εργασιακή ηρεμία.

Το υπουργείο Υγείας αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε αντίστοιχες ενέργειες και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε πει ότι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης όσων διοικητών αξιολογηθούν αρνητικά από τις αρμόδιες ΥΠΕ.

Πηγή: onmed.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ