Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Αρναούτογλου - Τι απαντάει

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Αρναούτογλου - Τι απαντάει

Εξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ύποπτα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να προωθεί την αγορά bitcoin στο διαδίκτυο.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς μεγάλη του έκπληξη είδε τις «αποκλειστικές συνεντεύξεις» στο ίντερνετ στις οποίες φέρεται να αποκαλύπτει το μυστικό της εύκολης απόκτησης χρημάτων. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίζεται να δηλώνει ο ίδιος πως εμπιστεύεται συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα.

 Arnaoutoglou anartisi instagram

Η Fake συνέντευξη Αρναούτογλου στον Γιώργο Παπαδάκη

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια από τα δημοσιεύματα που εντόπισε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εμφανίζεται να έχει δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται επίσης, με έμμεσο τρόπο στην απάτη. Το άρθρο εμφανίζει τον παρουσιαστή καλεσμένο της πρωινής εκπομπής του δημοσιογράφου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει δήθεν εκεί, το μυστικό της επιτυχίας στο επιχειρείν.

 Arnaoutoglou instagram bitcoin

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να το καταγγέλλει στο Instagram κάνοντας λόγος για «ψεύτικες ειδήσεις για bitcoin», τις οποίες χαρακτηρίζει «αλητεία» και πως πρόκειται για SPAM.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ