ΖΩΗ

Αφιέρωμα: Οι επικές ατάκες και τα «μαργαριτάρια» της Μενεγάκη που έχουν αφήσει εποχή

Η Ελένη Μενεγάκη «έσβησε» τα φώτα στο πλατό της, σε ένα φινάλε με έντονα συναισθήματα. Από την αρχή, το κλίμα στην εκπομπή ήταν φορτισμένο, καθώς τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες ήξεραν τι θα επακολουθήσει. «Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες. Δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη, στην έναρξη της εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια συναντήθηκε, ξανά, με αγαπημένους της συνεργάτες, ανθρώπους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην εκπομπή, και στη συνέχεια ακολούθησαν τη δική τους πορεία.

Φυσικά το κοινό αγκάλιασε την τελευταία αυτή εκπομπή, αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υψηλά, σε όλα τα κοινά και καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια μπορεί να αποχώρησε από την τηλεόραση, για να κάνει ένα διάλειμμα, όμως κανείς δεν ξεχνά, αλλά και δεν θα ξεχάσει τις επικές ατάκες και τα «μαργαριτάρια» που έχει πετάξει στον αέρα των εκπομπών της, όλα αυτά τα 30 χρόνια καθημερινής παρουσιάσς στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Και φυσικά μέσα σε αυτές είναι τα επικά σαρδάμ της από την εποχή του… λούτσου μέχρι και το «ψωμί» που έτυχε να γίνει το νέο… trend αλλά κι εκείνη η κίνηση του σπρωξίματος αφού από τα πολλά γέλια πολλές φορές έριχνε κάτω τον καλεσμένο της.

Πώς σε λένε;

-Ιόλη -Α, ωραίο όνομα. Ξένο είναι;

-Λέει στον Στέλιο Ρόκκο, αφού τραγούδησε το «Να μ’αγαπάς»:

Ωραίο το τραγούδι σου Στέλιο

Δεν είναι δικό μου το τραγούδι. Είναι του Παύλου Σιδηρόπουλου

Α, πολύ ωραία Στέλιο. Να τον καλέσουμε κι” αυτόν μια μέρα στην εκπομπή (α άνθρωπος έχει πεθάνει).

-Πάρτε μας τηλέφωνο για να κερδίσετε μια έγχρωμη κουζίνα.

-Πολύ καλός ποιητής ο Γκάτσον. Να τον καλέσουμε στην εκπομπή μας (έχει πεθάνει).

-Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος έτος.

-Η σημερινή νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η κύρια Φωτεινή από την Νεάπολη Λαπωνίας!! (αντί για Λακωνίας).

Ξεχνιέται αυτός ο διάλογος γύρω από τον περιβόητο λούτσο; Ανάμεσα σε όλα τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της, αυτό που την σημάδεψε πιο πολύ από όλα είναι το περίφημο ψάρι λούτσος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS