Αγνώριστος ο Μαρκ Ζούκερμπεγκ -Σαν fashion icon με χρυσοποίκιλτα στον γάμο του πλουσιότερου Ινδού

Αγνώριστος ο Μαρκ Ζούκερμπεγκ -Σαν fashion icon με χρυσοποίκιλτα στον γάμο του πλουσιότερου Ινδού

Μπορεί στο άκουσμα του ονόματος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να τον σκέφτεται κανείς ως τον νεαρό με τις μπούκλες και το γνωστό γκρι t-shirt ωστόσο μάλλον τελευταία έχει βαλθεί να αλλάξει αυτή την εικόνα του.

Και μάλιστα χθες και σήμερα εξέπληξε άπαντες με τις πολύ fashion εμφανίσεις του στον γάμο του πλουσιότερου Ινδού.

Ο πλουσιότερος Ινδός παντρεύεται το καλοκαίρι και αυτές τις ημέρες έχει διοργανώσει τριήμερο εορτασμό -ενόψει του γάμου- στην Ινδία φυσικά, με καλεσμένους γνωστούς μεγιστάνες και σταρ. Ανάμεσά τους ο Μπιλ Γκέιτς και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αλλά και η Ριάνα, δισεκατομμυριούχος επίσης, η οποία έδωσε συναυλία και λέγεται ότι πληρώθηκε 6 εκατ. ευρώ.

Fashion icon ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ινδία

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πήγε στην Ινδία συνοδευόμενος από την σύζυγό του Πρισίλα και χθες πόσταρε σαν fashion icon την εμφάνισή του.

Με μαύρο κοστούμι Alexander McQueen με χρυσές λιβελούλες και την σύζυγό του στο πλευρό του σε απόλυτο στιλιστικό συνδυασμό.

Σήμερα πόσταρε ξανά την εμφάνισή του σε πιο... ινδικό στιλ και πιθανότατα χωρίς τη συμβουλή κάποιου στιλίστα. Ενα λευκό κλασικό παντελόνι τύπου cargo και χρυσοποίκιλτο πουκάμισο. Η σύζυγός του Πρισίλα πιο οσκαρική με ένα μακρύ snake φόρεμα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ