Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό του 1992 με τη Νόρα Βαλσάμη στην Επίδαυρο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό του 1992 με τη Νόρα Βαλσάμη στην Επίδαυρο

Εναν λογαριασμό με σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη, έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram.

Σε αυτό τον λογαριασμό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πολύ συχνά δημοσιεύει σπάνια στιγμιότυπα και στιγμές από την ζωή της αξέχαστης Ελληνίδας σταρ.

Αυτή τη φορά ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία της μητέρας του με την Νόρα Βαλσάμη.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ανάμεσα στην αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Νόρα Βαλσάμη υπήρχε μια πολύ ξεχωριστή φιλία. Οι δυο τους ήταν αχώριστες από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν σε διπλανά στούντιο στις ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά.

Η φιλία τους δυνάμωσε μέσα στο χρόνο και είναι γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η Νόρα Βαλσάμη παρέμεινε στο πλευρό της και προσπαθούσε να στηρίξει την καλή της φίλη στις δύσκολες στιγμές της.

Μετά το χαμό της, η Νόρα Βαλσάμη μάλιστα αισθάνθηκε μεγάλη θλίψη και περιόρισε τις κοσμικές της εμφανίσεις, αφού ένιωθε έντονη την απουσία της φίλης της. «Με λάτρευε και τη λάτρευα, η μια τιμούσε την άλλη και υπήρχε σεβασμός. Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μια τέτοια φιλία» είχε δηλώσει με συγκίνηση η Νόρα Βαλσάμη σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

Δείτε την φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Νόρας Βαλσάμη: «Η Αλίκη συγχαίρει την αγαπημένη της φίλη Νόρα Βαλσάμη για την ερμηνεία της ως "Ισμήνη" στην "Αντιγόνη" του Σοφοκλή που ανέβηκε από το Εθνικό στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου του 1992» γράφει στη λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία...

https://www.instagram.com/p/CAzwW9iJ4ck/?utm_source=ig_embed
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS