Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια»

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια»

Μια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τις πρωινές εκπομπές στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ένας διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον παρουσιαστή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», κι ενώ σχολίαζαν ένα άλλο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και θέλησε να ακούσει τις εξηγήσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για όσα δήλωσε.

«Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη "Ανδρέας Μικρούτσικος: Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σ' εμένα είναι του Γιώργου Λιάγκα". Αυτός είναι ο τίτλος», είπε η παρουσιάστρια.

«Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σ' εμένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, με τον ίδιο να απαντά: «Αυτό λέω, είπα γι’ αυτές τις δύο εκπομπές και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το Infotainment. Είπα την άποψή μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ