Ανδρέας Μικρούτσικος: Οριστική αποχώρηση του παρουσιαστή από την εκπομπή της Καινούργιου [βίντεο]
Φωτογραφία: Glomex

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οριστική αποχώρηση του παρουσιαστή από την εκπομπή της Καινούργιου [βίντεο]

Την αποχώρησή του από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ανακοίνωσε μέσω του Γιώργου Λιάγκα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχολιάστηκε σήμερα η πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου σε όσα είπε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης της.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλώντας την τον «καλύτερο καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας», ενώ σημείωσε ότι δεν ένιωσε ποτέ ελεύθερος στο «Super Κατερίνα», προσθέτοντας ότι «ένιωσα καταπιεσμένος, και, πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει σεβασμός».

Τα παραπάνω λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία δήλωσε σοκαρισμένη μιλώντας σχετικά στην εκπομπής της, περιγράφοντας ότι όταν παρακολούθησε την εν λόγω συνέντευξη έβαλε τα κλάματα.

Γιώργος Λιάγκας: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα γυρίσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Σχολιάζοντας τα παραπάνω στον «αέρα» της δικής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας έλαβε κάποια μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τού αποκάλυψε ότι η συνεργασία του με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ολοκληρώθηκε.

«Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές. Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό, γιατί εγώ πραγματικά σε σέβομαι, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος όλων μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας και όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ